Как хочется...

Луника
  Лiна Костенко
---------------------------

Як хочеться...



Як хочеться, щоб тихо ніч пройшла!
Як хочеться, щоб світлий день настав!
Щоб Україна в мирі зажила
І щоб ніхто нікого не вбивав!

Щоб кожен відчував ту саму мить,
Коли неправда в саме серце б"є!
Коли чуже в твоїй душі болить,
Так боляче і гірко, мов своє...

Як хочеться, щоб радість принесла
Зелена хвиля нової весни!
Щоб дітям казка справжньою була,
Без пострілів і відгуків війни!

Як хочеться повірити у те,
Що весь цей жах мине в найближчий час...
Життя людське єдине і святе,
І кожному дається тільки раз!!!





28 июля 2014