Сiм я-це тиха гавань

Клавдия Дмитрив
Здебільшого сім’я –це тиха гавань,
Куди заходять рідні кораблі.
В тих кораблів буває безліч плавань,
І плавання бувають чималі.

Здебільшого сім’я –це тиха гавань,
Де затишно буває кораблям.
Не в кожної найкращий місяць травень,
Та вдячні маяку й його вогням.

Здебільшого сім’я – це тиха гавань,
Де в безпеці її всі кораблі.
І неважливо,який брали курс плавань,
Але важливо-чи були в них штилі.

Здебільшого сім’я – це тиха гавань.
Для когось вона–бухточка мала,
І скільки б не було у кораблів тих плавань,
Та вона кожному курс правильний дала.

25.06.2019 р.