Тримайся...

Кудрявая Ведьмочка
Тримайся моя люба, ой тримайся...
Нікому нізащо не піддавайся,
Ні на біду собі, для когось щоб на втіху...
Чого б не обіцяли - то горіхи!
Не ті горіхи що ласують ними...
Тримайся всими силами земними,
Тримайся духом загартованих дідів,
Любов'ю до дітей від матерів...
Тримайся неба, доки сонце світить
Як щастя хочеш своїм любим дітям...
Тримайся люба, ти і є кохання...
Ти воля й найгарячіше бажання...
Ти люба ненька, ти моя єдина,
Найкраща для дітей своїх країна.

18.26/28.06.2019р