Зорепад кохання, зорепад

Клавдия Дмитрив
Зорепад кохання,зорепад-
Це,як п’янкий духмяний аромат.
Не кожному відомий його смак,
Та чекає ж бо кохання слова «Так».

Зорепад кохання,зорепад.
Він заходить дуже часто в зелен-сад,
Він дарує всім щасливу мить,
Бо кохання не дрімає і не спить.

Зорепад кохання,зорепад-
Це,як красивий неповторний водоспад,
Це-дарунок долі навіки,
Це,як русло повноводної ріки.

Зорепад кохання,зорепад-
Це,як вогні красивих всіх лампад,
Це,як красивий літній водограй…
Покохай всім серцем,покохай.

Зорепад кохання,зорепад -
Це,як чарівний неповторний листопад…
Повальсуйте ви з кохання хоча б раз…
Чимось схоже те кохання на топаз.

18.06.2019 р.