На баштанi

Олександр Мачула
На баштані кавуни
виросли нівроку –
тут і там лежать вони,
не ступити й кроку!

Полосаті і рябі,
з білими боками.
Я один візьму собі –
пригостити маму.

Але сторож в курені,
може насварити –
попрохати слід, мені
треба це зробити!

Раптом вийшов з куреня
дідо не старенький
і вручив два кавуна –
татку і для неньки.

29.06.2019