Дарунки лiта

Люба Граб
Вже в розпалі буяє тепле літо,
Радіють всі - дорослі і малі.
І душі, і серця теплом зігріті,
Пісні лунають всюди запальні.

Прокинувшись уранці, помолюся,
Подякую я Господу за все.
І посмішкою з вами поділюся,
Хай щастя нам це літо принесе.

Радію пташці, котра весело щебече,
Радію сонечку, що зігріває нас.
Радію, коли чую сміх малечі,
Найближчим людям я радію повсякчас.

Нехай це літо щастя всім дарує,
Хай зігріває радістю серця.
Хай затишок в оселях запанує,
Та буде сонячним і світлим майбуття!