Таптыыр до5оруом

Василий Полятинский
КYммYт сандаара тыгара,
YрдYбэр халлааммыт сырдыыра,
КYерэгэй чыычаахпыт ыллыыра,
Сайыммыт кэрэ к;стYYтэ.

Ол эрэн айыл5а тупсуута, тупсуута,
Миигин то5о эрэ YердYбэт,
Биир санаа сYрзхпин долгутар, долгутар,
Таптыырым до5оруом ырааххын.

Со5отох мин хоспор олорон,
Эйиигин кYннэтэ саныыбын,
Туохха да тэнгниэхпин билбэппин,
Ол ааспыт дьоллоох кэмнэри.

Ахтарым эйиигин, до5оруом, до5оруом,
КYннэтэ миэхэ5э улаатар,
Эн эрэ куолаhынг мин таптыыр,
Мин таптыыр, куруук эрэнэр до5оруом,
Куруук эрэнэр до5оруом.



Нелли, Куонан
https://youtu.be/eZrzxSb_AjU



НАДЕЖДЫ ВСХЛИПОМ ВЗДОХА



Сияет ярко солнце,
Синеет небо звонко,
Горит свеча в оконце,
И ждёт его девчонка.

Коротко мигом счастье,
Пора любви рассвета,
Волнуясь, держит в сердце,
Она, всю веру в завтра.

Все мысли быть с ним вместе,
Её любовь, отрада,
Поёт она то в песне,
Забыть не может взгляда.

Грустит, как быть иначе,
Надежды всхлипом вздоха,
Душа страдает, плачет,
Ей очень одиноко.



Василий Полятинский
20:50 – 22:10 29.06.19