Вiдкрию джерело

Людмила Дзвонок
Відкрию джерело Божої сили*!
Заглиблююсь в Слово, щоб істину знать,
Невіра і страх в душі що чинили…
Та дав же Господь Свою благодать!

На ній і стою і нею держуся,
Сповідую те, що Господь говорить,
Прийде перемога, її я діждуся,
Сердечко не чахне, ще більше горить!

Нема невігластва, є щира подяка
За Писання Святі, в них мудрість життя.
А днів метушня? - Вона ж бо ніяка,
Коли вже у Богові є укриття.

Відкрию джерело Божої сили,
Все маю для цього, Бог мудрість дає,
Я – нове творіння, то можу осилить
Що поперек мене в дорозі встає!
                29.06.2019
*"Та ви приймете силу, як Дух Святий
злине на вас..." -
    Біблія, Дія святих апостолів 1:8.