Where is cheerful music?

Екатерина Передереева
Where is cheerful music?
where is meaningless laughter?
I am moody and sullen.
am so much tired.

even wine , dear passion
won't solve my depression
Sun does not give me brightness.
fog and rain are desires.

if my lips were remembered
if I were called a beauty
I 'd be changed for eternity.
I'd not moan any longer