Безам...

Роза Даурбекова
             Хьо б1аргавайча соц са мотт,
             Б1огарабода чехка корт.
             Хьувз меттахьа даьле миска дог,
             К1ерам боацаш ала хьал сог.

             Оалхазар санна ткъамаш детт,
             Хьун аькха ханна дадда г1ерт.
             Д1аэца хьанза хьайна са дог,
             Соца баккхац безамо ког.

             Латта ца къасташ керара дов,
             Йовгяцца ханахьа безама тов.