Са святам, святая мая Беларусь!

Сергей Веремеюк
Са святам, Радзіма радная, святая мая Беларусь!
Я  марамі толькі з табою і табою заўжды ганарусь!
Няхай над табою заўсёды  у небе блакітным   клакочуць  буслы,
I сонца праменнямі  зранку  будзіць  заўжды.
Каб болей  народ твой  ніколі   у  жыцці
Не ведаў   пакутаў  страшнай  вайны.