Вiтер

Клавдия Дмитрив
Здійнявся вітер десь під вечір,
Заколисав вербу і клен,
Мене він обійняв з плечі
І ткав в повітрі гобелен.

        ПРИСПІВ

Вітре , вітре , вітрюгане,
Забери в мене все погане,
Та поверни мені хороше,
Я заплачу любії гроші.

Здійнявся вітер,все обдумав,
Який по собі лишить слід,
Та враз спинився у задумі,
І глянув він на небозвід.

             ПРИСПІВ

Здійнявся вітер так раптово,
Був то не холод , а й теплінь,
Заспівав пісню пречудову,
Тоді здійнявсь у височінь.

          ПРИСПІВ

23.06.2019 р.