Вивчення iсторii

Пр Звище
 

Академічні курси університетів
Що викладають нам історії журбу
Ніколи не замінять рани від багнета
На тілі ворога, здобуті ним в бою

Хто не дивився на політ бруківки
У пляшку хто бензин не наливав
В буремний час, не роздавав листівки
Той і історії ніколи не пізнав


І не відчути, створення історії
Не здійснивши яскравий атентат
Високі стелі у старій аудиторії
Це декорації, а справжній лиш солдат...