Не дiвчiна а zirka-11

Дмитрий Погребняк 555
З тобою у нас не любов-а хімія тіла
і наші споріднені душі однаковий елемент
ти вже була б поруч зі мною якщо схотіла
але наше життя досвідчений експеримент...
З тобою у нас не любов-а долі реакція
ми вже зробили немислиму бурю у склянці
і вибух емоцій зовсім не схожий на імітацію
потому стає зрозуміло що ми є обранці...
З тобою у нас не любов-а спалах в серцях
і в наших очах пристрасть давно загорілася
я вірю що один до одного знайдемо шлях
і хочу щоб у тебе надія на щастя з'явилася...