Як хочеться почуть вiйнi кiнець!

Клавдия Дмитрив
Як хочеться почуть: «ВІЙНІ КІНЕЦЬ!
ВЖЕ ОКУПАНТ ПОКИНУВ УКРАЇНУ!
ПЛЕТЕМО ПЕРЕМОГИ МИ ВІНЕЦЬ,
Й НІКОГО НЕ КЛАДУТЬ БІЛЬШ  В ДОМОВИНУ!»

Як хочеться почуть такі  слова,
Щоби вони звучали всюди – всюди,
На згарищах   щоб знов росла  трава,
Й щоб більш не гинули за Україну люди!

Як хочеться почуть Вкраїни гімн,
На тому клаптику землі , що відстояли.
Щоб більш ніхто не рушив наших стін,
І щоб в боях вже  більш не полягали!

Як хочеться почути : « Я ЖИВИЙ!
ХОЧ КОЖЕН РАЗ ДИВИЛАСЯ СМЕРТЬ В ОЧІ…»
Захиснику , ти всім  нам  дорогий,
І  вдячні за спокійні  дні і ночі!

Як хочеться почуть : « ВІЙНИ  БІЛЬШЕ НЕМА
І ПЕРЕМОГУ МИ ВЕЗЕМ ДОДОМУ!
Бо вже минула не одна зима,
Й за це подякуймо всі Господу Святому.»

29.06.2019 р.