Tirval III

Руслан Воля
Zoti, mel fara rati.
Luti, e alam.
Zoti, e barme gati.
Meti fur qalam.

Os qalamim resi
Sel bartude mon,
Sel matrule, boter,
Sel aila tot.

E failmo rbeli!
E zaruti rin!
Mresa larmibreri,
Irsa ek larbin.