з Iсторiй владних

Зозуля Юрий Павлович
Щоб "вийти в люди" — треба ж вийти із людей: немає кращих із ідей.

А вже як всі гуртом з народа — так і плекається "порода"..

Й майже вже середина літа, — і ще згадалося: "еліта"...

Прилаштую-но сюди знамениті Панасові світлинку та вислів, включно з "pis'ня", задля-бо малят-лалалят!

Бо неперевершені дідові абсолюти придатності до опису будь-яких життєвих ситуацій!!

А ради котроїсь "літературности" розтягну та стулю у з-кілька рядків???

                усяка влада є од Бога... (с)
                по тім заводяться в ній "Люди"...

                і так заводяться ж, паскуди...
                їм й бездоріжжям путь дворога...

                а що освятять  звуки  гІмна...
                якщо заполоняють владу  -"-...