Василь Хл бн ков Шлях. 30. 03. 2019 г

Василий Хлебников 2
По своїй стежці йду.
Але скочуючи все на своєму шляху.
То калючки, то гладко.
Зустрічаю людей.
Перший говорить довірився другу.
Обдурив той на гроші.
Другий твердить якщо була б дружина.
Не знав би горе.
Третій дружина його.
Все наколінне і дітей забрала за собою.
Четверта проходить в руках з пляшкою води.
Запитує чи не хочу я напитися я мило посміхаючись випив кухоль одну.
Тримаю шлях далі.
П'ятий багатий крім золото не чого не кого не хочу і немає.
Він зі злим обличчям. в пекло втік "людський".
Шоста жебрака підлозі порваному плаття.
Задає питання?.
Де мій любо?.
Я незнал що сказати їй, обійняв і потім пішов далі.
Але сьома художниця.
З малює краєвид небо.
Восьмий відразу видно наївний.
Веселий без всього, але часто задають питання.
Дев'ятий - десята пара любовна.
З дітьми хлопчиськом, дівчинкою.
Ось такі людські долі.
Кожен виконує їх по своєму.
Кому що дано або треба.
Я хочу одного умиротворення в житті.