Н чим душ не втамувати лише Богом...

Игорь Степанович Шевчук
*   *   *


Нічим душі не втамувати
                лише Богом.
Хранім Джерело
хранім Джерело втамування
                всьо;го...


І вершина відваги
бо прості слова
нагі
як ангел —
«ось я вам сказав».


І це вже не
душі моєї відбиток
бо пророкові
як і ангелу
знання — влито...

29.12.2018