Про що з тобою говоритиму у дощ?

Катерина Жебровська
Про що з тобою говоритиму у дощ?
Чи буде тема для розмов у спеку?
Чи зрозумієш необхідність й святість Прощ,
Готуючись у Подорож далеку?

Що віднайдеш у Глибині моїх Садів?
Що подаруєш травам, листю, квітам?
Чи розпізнаєш серед моря відчуттів
Єдину хвилю, лиш тобі відкриту?

Чим ми з тобою відмірятимемо Час?
Чим об’єднає нас з тобою Простір?
Про що співатиме твоя-моя струна,
Коли Любов зійде у Безумовність?

30.06.2019