Визя сибя кудася вдаль,

Васыль Брыль-Кобзар
Скажы про гэ шэ падлам

Моі года! Куда-куда
Вы все вдруг подеваЛісь?
І я вот снова, бач, га-га
З любэё тут водянКо зь.

Я v ззів оно 2 кругаля
А во, гы, га, у Валькы j.
А ны схотів бы ты, друvок,
Пудjіхаты до Васькы?

Бо j в нас хыба е борода.
Е бар оно тіпа vэ-с.
І ныпочом ля нам вода
В басеjны, дэ, русалкы.

Но мы затеяв бы j рымонт.
Поладку свэjі хаткы.
Бо вот vэ скікы шэ дошок,
Коль вдруг ва в vоны Дашку сь.

Да дэ куда! Да ны за шо!
В нас спіца в рукавовы…
От шо доvдався Мухамор
От Шурыка з Рылакса.

Наверно, ну, чыпыв ны то
Тоj масцер в левыj Машцы.
Скаvы Козі шэ, мо, j про Томк,
Шо томыця по ласцы.

Бо в Мняв колдунья j матка.
Ны то шо неjка самка.