Уткэннэргэ бутэн кайту юк

Фаниль Асфаров
Уткэннэргэ бутэн кайтып йормим.
Яши башлыйм килэчэк белэн.
Уткэннэрдэ бердэ рэхэт курмим.
Елларннын салкыннарын гына.

Бэхет килеп керде кунелемэ.
Саф якты йозлэре белэн.
Уткэннэре эле хаман йорсен.
Куперткэн иреннэре белэн.

Эзгенэ мина да бэхет тиеш.
Ходай бирса бирсен бер олеш.
Кэдерне белеп бергэ яшэрбез.
Кунелдэн коя алтын комеш.