Нахмурилось небо, а я усмiхаюсь

Клавдия Дмитрив
Нахмурилось  небо, а я усміхаюсь,
Мандрую по Києву  я,
На красу цього міста щораз задивляюсь,
Почуваюсь у  ньому своя.

Нахмурилось небо , і сонце сховалось,
За хмари напевно зайшло.
А з самого ранку  воно привіталось,
Й  по  небу  , мов  таца ,  пливло.

Нахмурилось небо , насунули  хмари,
Затягнули вони неба  гладь,
Та й в такому ж бо небі  є свої  чари…
А ти принципам своїм не зрадь…

Нахмурилось  небо , а я усміхаюсь,
Усміхаюсь ,на небо  дивлюсь.
Напевно ж бо знову  собі я зізнаюсь,
Що в місті  такому я не гублюсь.

Нахмурилось  небо, а я усміхаюсь,
Дивлюсь і милуюсь  красою  його.
Про те ,що живу тут, я в  цьому не каюсь,
Й впустила  я Київ до серця  свого.

02.07.2019 р.