Голос Твiй слухаю я

Любовь Дуля Шевчик
Любий Ісусе, твій голос ласкавий,
Чую з Святих сторінок.
Ти контролюєш усі мої справи,
Відаєш кожен мій крок.

Міри любові Твоєї немає!
Я відчуваю завжди,
Як Ти за руку надійно тримаєш,
Й далі ведеш від біди.

У спілкуванні щоб бути з Тобою, -
Трепетно й щиро молюсь!
Не поведуся на злочин з юрбою,
В правді бо жити учусь.

Ще говори, мій Ісусе, до мене,
Голос Твій слухаю я.
Вічно хвалитиму в пісні натхненній,
Дивне Господнє ім‘я!
~ДЛВ~