Спекотнi вiтри Сахари

Наталка Змиивна
Спекотні вітри Сахари
Трішечки заблукалі –
Цього літа пристрасні чари,
Цього червня казки небувалі...

Цих очей таємничий відблиск
І цих рук непомітний доторк -
Все на крилах вітрів зродилось
Та в розпечених скельних гротах...


26.06.19