Свiтло в кiнцi тунелю

Любовь Дуля Шевчик
Дивним світлом, що  в кінці тунелю,
Ти явився,  Господи, мені,
І тому, через земну пустелю,
Без страху долаю шлях земний!

Мій Ісусе! Як з Тобою добре,
Не страшна в житті  уже пітьма,
Бо життєві труднощі і горе,
Злякано тікають крадькома.

Страшно й темно в цьому злому світі,
Де царює ворог душ людських!
Та  зникає  темінь безпросвітна,
Як душа важкий лишає  гріх!

В Світлі повсякчас ходити хочу,
Щоб не заблукати в темноті,
За Тобою, Спасе, йду охоче,
Ти - єдина ціль моя в житті!!!
~ДЛВ~