Укр. Там у вишневому садочку

Анатолий Ляпатинский
Там у вишневому садочку
тьохкає весь вечір соловей,
а вранці я дивлюсь на річку
чекаю на качок гусей.
Вони летять до нас із півдня
аж до осінніх холодів,
а я чекаю їх сьогодні
весняних та погожих днів.
А в небі жайворон співає,
та дятел стукає об клен,
весна до себе всіх гукаєж
навіть не знаючи імен.