***

Ирина Куленюк
Твою турботу маю, ціную.
Її відчуваю, милуюсь, смакую...
Все наче за твоїм наказом
У часи, коли ми не разом.
 
Свідомість мою не жалієш —
Дощем за вікном шаленієш.
По провулках вітром гуляєш.
В усьому бачу тебе — уявляєш?!
 
То днем новим на світанку зрієш —
Тільки ти один так умієш!
То над росою серпанком ночуєш —
Цілодобово зі мною "фліртуєш".
 
Тобою зварена ще не вистигне кава
Телефонуєш: "Скучаю,"— шепочеш ласкаво.
Снігом тихо на землю падеш
Непомітно за мною ідеш...
 
Нас ні час, ані смерть не розлучить.
Несумісність з тобою не мучить.
Ти — мій гріх, я — каяття твоє, знай:
За тобою і в пекло я піду, і в рай!
 
03.07.2019

Автор стихотворения Ирина Куленюк


03.07.2019