Очi волошковi,... укр. пiсня

Лариса Геращенко
Слова Анатолія Драгомирецького

Я іду багряним садом,
Туман ляга на лист опалий.
Тут колись ходили рядом,
А навкруги весна буяла.

Приспів:

Ой ви, очі волошкові,
Мов троянди пелюстки – вуста.
Стан твій ніжний, смерековий.
Ти – веснянка моя чарівна.

Не забуть мені ті ночі -
цілунок губ твоїх медовий.
І тепер так серце хоче
Твої вуста відчути знову.

Приспів…

Дні ідуть, літа минають.
Душа зове – прийди, кохана.
Ти повернешся, я знаю,
Моя любов, моя жадана.

Приспів….
************************

Липень, 2019р