Перемога

Андрей Незбайло
Настане час і буде перемога
повернеться все на круги своя
після того як мучила так довго
на шматки батьківщину разнеся.

Пани закінчать бійки між собою
Когда кінець настане їм самим
одного разу розділивши долю
яку обрали для простих людин.

I з їх кінцем настане Благодать
все скінчиться як ніби навожденье
холопи перестануть вмирати
лише від панів настане избавленье.

I новий світ покаже нам дорогу
де щастям буде життя на землі
і кожному воздасться по немногу
за все що раніше ми перенесли.

Iсторія розсудить справедливо
повернеться все на круги своя.
побачивши відродження країни
що батьківщиною кожному була.