Невже можливо?

Люба Граб
Невже можливо без кохання
Прожити все своє життя?
Всі свої мрії, сподівання
Повикидати як сміття?

Невже можливо без любові
Щасливо жити на землі?
Тримати радість у неволі?
Не можна так! Повір мені!

Невже можливо без надії,
Зустріти ранки чарівні?
Невже хтось сонцю не зрадіє,
Ромашці білій польовій?

Невже без вдячності до Бога,
Благословення із небес?
Легкою є твоя дорога?
Твоя, всіх нас і моя теж?!

Невже без променів яскравих,
Без сходу сонця, без зірок,
Без несподіванок цікавих?
Щодня ми робимо свій крок?

В житті радіймо кожній миті!
І Богу дякуймо за все!
Для нас дороги всі відкриті,
Нас від біди Господь спасе!