Фламiнго

Олександр Мачула
Плюмаж і шия лебедина,
в перині ружавіє сніг,
та крила з розмахом орлиним,
посаджені на циркуль ніг.
Незвична, ефемерна птаха,
рожево-неповторний грим
і дзьоб веслом у бідолахи –
його не сплутати ні з ким!
Весь світ підкорює фламінго,
у всі краї лежить їх путь,
навіть туди – собаки динго
де в диких преріях живуть.

03.07.2019