Почуття

Владимир Фадеев
Слухати темряву ночі
Бавити Всесвіт словами
З любовю дивитись в очі
Тим, хто не буде з нами

Серцем торкатись Сонця
Пестити, цілувати
Радіти, що маєм змогу
В інших себе шукати

Бачити віддзеркалля
Мрій своїх в цьому світі
Дихати на повні груди
В цю і в наступні миті

Дякувати за небо
В життя за можливість грати
За тє,що ми народились
Щоб відповіді шукати

Плакати, істерити,
Літати в безодні світу
В морозах зими ховатись
Щоб потім радіти літу

І в посмішці, насолоді
За крок до остатньої миті
Очі піднявши в небо
Втонути в його блакиті