Порадь менi

Натали Амар
Мій друже, дай мені пораду,
Мене, як пастор, просвіти -
Як своїм мріям дати раду
Та як зі шляху не зійти.
Не будувати стіни й грати,
Забути спомини лихі.
Та як навчитися літати
Немов безпечнії птахи.
Як дати відсіч безталанню
І подолати ворогів.
Радіти зорям та світанню,
Не наживати сліз й боргів.
Як вірити в свою країну,
Робити внески в її шлях
Та не ховатися за спини,
Прогнати сумніви та страх.
Навчитися людей любити,
Щось світле нЕсти у серця.
Насіяти яскраві квіти
І посадити деревця.
Порадь мені, бо я можливо
З усим не впораюсь сама.
Твоя присутність так важлива
В житті моєму не дарма.