Сонечко зайшло

Огонёк Донбасса
Тож не стало Мами,
сонечко зайшло.
Хмариться над нами,
гучно загуло.

Не співає птаха
і струмок мовчить,
мокріє рубаха,
серденько болить.

Довгими ночами...
Де подівся сон?
Стукає у браму
вітер повз вікОн.

Тож не стало Мами,
все вогнем горить,
перестала в небі
Зіронька світить.