Goldfrapp. Ocean

Астория Рай
Пути обратно
           мне больше нет,
Безрезультатна
            борьба за свет.

 Мой Казанова,
     Мой Казанова,
 Приходит твой
     Черед.

Я не лгу,
    Не могу
Без тебя!!!

И плоть взаймы себе найду,
Чтоб выжить как-то
      в том аду
       Твоей игры...

И в мыслях о тебе,  мой друг,
Из тьмы копыт я слышу стук.
Уж рыщут
          и ищут
Тебя!..


Оригинал:

I'm lost the will too
I'm lost my way.
I'm lost this ocean,
It poisoned me.

People collector,
People collector
I'm on the move
For you!!!

Oh, and I
Wouldn't lie,
Wanna be your...

I'm borrowed bones, I'm borrowed skin
To save me from the hell I'm in,
Your fantasy.
And every time I think of you,
I see the dark, I hear their hooves,
They are coming
They are coming
For you!!!