Mr. White

Игорь Нехаенко Одесса
Try to stop me...

– Дрiбницi!..

Бал динозавров.
Лестницы и змеи.
Уволенный психиатр.

Ми блукаємо впiтьмах.
Й натикаемося на бокали.
Ми створюємо злиднi та вбивць. 

Hi, Mr. Black!

Внутри нас кости динозавров
И цель охотников проблем.

Окстись, чудовище стрит-арта!
Не лезь в цветочный мавзолей.

Рахуйте зорянi шари.

Охота на теней


           26.06.2019 в 21:04