Вiддзвенiв вже перший мiсяць лiта

Клавдия Дмитрив
Віддзвенів  вже перший місяць  літа,
Віддзвенів  дзвіночками в  полях.
Скошена  трава ,дощем прибита…
Таким коротким  був його той  шлях.

Віддзвенів  вже  перший  місяць  літа,
Він  шумів  дощами защораз.
Садовина  тим  дощем  омита,
І  намок  сусідський  перелаз.

Віддзвенів  вже  перший  місяць  літа,
І не  під  силу  ж  бо  його  вже  повернуть,
А  звечора , вночі  і  зранечку  вдосвіта
Гру  коників в траві  ще  можна  чуть.

Віддзвенів  вже  перший  місяць  літа,
Дзвенів  же  він на всякі  голоси.
І  так  бува  після весни щоліта…
Та  дарував  він  безліч  нам  краси.

Віддзвенів  вже  перший  місяць літа.
Шкода ,  що  дуже  швидко  так  минув.
Та  ще  луна в Карпатах  десь  трембіта,
І  липень в  один  вус  уже  подув.

04.07.2019  р.