Донечцi

Люба Граб
Ти - сонце мого життя!
Ти - радість мого буття!
Ти - мій промінчик надії!
З тобою збуваються мрії!

Ти - світло моїх очей!
Ти - спокій моїх ночей!
Ти - втіха моя й розрада!
Тобі я безмежно рада!

Без сміху твого нема щастя,
Ти - поруч і нам усе вдасться!
З тобою я щастям ділюся,
За тебе я Богу молюся.

Ти - щастя посеред буденності!
Ти - радість усіх миттєвостей!
До себе тебе пригорну.
Міцніше тебе обійму.

Я дуже люблю тебе, донечко!
Ти - моє тепле сонечко!
Я дякую Богу щоденно,
Ти - моя радість й натхнення!