Не дiвчiна а zirka-12

Дмитрий Погребняк 555
Серденько скоріш виходь гуляти
тебе очікують справжні почуття
щастю вистачить вже відмовляти
і ти зрозумієш що ти моя дівча...
Любонько зігріється в моїх обіймах
і твоє кохання в відчуттях розтане
створені щоб бути разом ми обидва
і тобі в душі набагато легше стане...
Доленько йти назустріч нам шепоче
ми розплутаємо відносин наш клубок
і майбутнє натяками підказати хоче
до взаємності нас розділяє один крок...