Однокласникам

Дина Мамедова
За пів століття знову разом.
Сумних немає, жарти, сміх.
Змінилися, звичайно з часом.
Прийшли усі. Усі – хто зміг..

Протоптані в житті стежинки.
Всього сьорбнули, все було…
Вже сиві, а в очах смішинки,
в душі – з дитинства джерело.

Був комсомол і піонери.
…Пахуча скошена трава…
Із жовтенят – в пенсіонери,
й радіємо, –  життя трива!