A prompt executive Bird is the Jay by Emily Dickin

Эмили Дикинсон -Сергей Ёлтышев
Сойка - проворна, усердна, точна,
пристава гласом дерзка,
манерой кратка же, раздражена,
приказом - любая строка...

Чванна, пряма, на высоком суку
как генерал воссидя,
всем своим мартовским видом она -
как мировой судья...




*********************************
A prompt -- executive Bird is the Jay -- by Emily Dickinson

A prompt -- executive Bird is the Jay -- 
Bold as a Bailiff's Hymn --               
Brittle and Brief in quality --          
Warrant in every line --               

Sitting a Bough like a Brigadier         
Confident and straight --               
Much is the mien of him in March         
As a Magistrate --