Ти моя неймов рн сть

Елена Лесничка
Я так довго блукав в світі здійсненних мрій
І тебе загадав с зорепадом
І давалось так легко, все те що хотів,
Ти лиш танула в снах з снігопадом..

Приспів:

Ти моя мрія, ніжна кохана
Сама чарівна, сама бажана
В посмішці щастя, в подиху вірність
Ти -  моя неймовірність.

Я чекав наяву ту омріяну мить,
Як зустріну твій погляд між інших,
Відчував як в розмові наш голос тремтить,
Але знову збувалась лиш тиша.

Приспів:

Ти моя мрія, ніжна кохана
Сама чарівна, сама бажана
В посмішці щастя, в подиху вірність
Ти -  моя неймовірність.


  Я пройшов сто шляхів, серед безліч зірок
Я впізнав ті омріяні очі,
І здійснилась одна з чарівнішик казок,
Та що снилась мені в зимні ночі.

Приспів:

Ти моя мрія, ніжна кохана
Сама чарівна, сама бажана
В посмішці щастя, в подиху вірність
Ти -  моя неймовірність.