Звiряй бажання з Богом

Любовь Дуля Шевчик
Коли сповнює щастя груди -
Душу, ніби від сну Хтось будить,
Й Богу славу вона  несе!

В небеса тоді  пісня ллється, 
І молитва увись несеться,
І життя зрозумілий сенс!
 
...Коли гіркне полином доля, -
Повертаєш, як коней з поля,
Нездійснені мрії свої...

То звіряй всі бажання з Богом,
Й на життєвих тоді дорогах,
Знов співатимуть солов‘ї.

Ковалем ти свого є щастя,
Щось не вийде, а дещо  вдасться, 
Не вини лиш Творця світів!

Бо Христос тебе любить сильно!
Й Сам, страждаючи добровільно, 
Дати  щастя тобі хотів!
~ДЛВ~