Птах крилам своiм довiряэ

Клавдия Дмитрив
Птах крилам своїм довіряє,
А не гілці ж бо , сів на яку.
Віру в крила свої тільки має,
Й має сильну її , не хитку.

Птах крилам своїм  довіряє,
Й не надіється він на  когось.
Бо впевненість в собі  він  має.
Від початку  ж  бо та  повелось.

Птах крилам своїм  довіряє,
Й  цьому варто повчитись в птахів.
А людина все винних шукає,
Й виливає на інших свій гнів.

Птах крилам своїм  довіряє.
А кому  довіряємо ми?
Якщо вітер  гніздо розбиває,
То рятується  птах лиш крильми.

Птах крилам  своїм  довіряє.
 А де віра у  себе  людей?
Чом  птаха ніщо не лякає,
Й нема в страха великих очей?

Птах крилам своїм  довіряє.
Хай  людина повчиться в птахів!
Хай  голосу свого спитає
Й не бачить в усіх  ворогів!

06.07.2019 р.