Соняшники в полi

Клавдия Дмитрив
Соняшники в  полі  й  чисте  небо -
Наче прапор України простягнувсь.
Красу оцю  побачить вміти  треба.
І описать її я спробую  …берусь.

Соняшники в полі вже  жовтіють
І торкають всі небесную  блакить.
Дивишся  і…душу ,враз  , зігріють.
А здалеку – мов прапор майорить.

Соняшники в  полі  золотаві
Тягнуться  до неба  защораз,
Й прапор з небом творять же  во славі,
Вітер прапор той  колише раз-у-раз.

Соняшники в полі й  небо синє
Нам символіку  створили на полях.
Така краса у  рідній Україні.
І руки роботящі в  мозолях.

06.07.2019 р.