Smak dziecinstwa

Илона Казимерска
Dopoty Dziecinstwa Magia trwa,

Swiat szanse na dobra przyszlosc ma!

Dopoki Dziecko wesole zabawy wciagaja,
 
Marzenia sie wszelkie urzeczywistniaja!

Niech okres
szczesliwy ten,
jak najdluzej w pamieci Twej zostanie,

Swe miejsce na zawsze i w duszy i w sercu znajdzie,

Bo kiedy juz przyjdzie pora na zycie w doroslym swiecie,

Zawsze powrot do krainy bajek,  mozliwym i prostym bedzie!.
01.06.2018 r. ©IlonaKazimierska

P.S. wszystkie fotografie sa autorskie

*) dla jedynej wymarzonej coreczki