Помилкам

Дмитрий Погребняк 555
Від своїх помилок ми в відчуттях не застраховані
і кожен може в ідеалі вигаданому заблукати
і неможливо щоб наперед всі кроки були прораховані
і треба максимум зусиль щоб свою долю відшукати...
Від своїх помилок життя вщент ще не зруйноване
і треба тільки на повазі фундамент заливати
відтоді будинок щастя не впаде це гарантовано
адже міцні відносини монолитом будуть вас тримати...
Від своїх помилок віра у кохання не зіпсованна
і час на роздуми дається знайти свою мрію
і кожному з людей надія богом завжди подарована
і коли ваша половина буде поруч серце зрозуміє...