Ба Рустамчон Сулаймонов. На таджикском языке

Абдукаюм Мамаджанов
    БА ХАМСИНФАМ
РУСТАМЧОН СУЛАЙМОНОВ

Ту Рустами достонї,
Ба дўстон меhрубонї,
Xар сол айёми Наврўз
Интизори меhмонї.
Деhќонзодаи асил,
Худ низ моhир боѓбонї,
Шашликпазї осон не,
Ту роhашро медонї.
Дар деhи Бободархон
Олиhиммат инсонї.
Дар оила сардору
Бобои hамадонї,
Баъзан ба набераhо
Афсона hам мехонї,
Чунки ба бахти онон
З-авлоди Сулаймонї.
Баски hамроhи ёрон
Ту маишат меронї,
То садуяксолагї
Чеhрахандон мемонї.
Ба ќавли Абдуќаюм,
Сабабашро медонї!


         24.03.2017