Ба Эрбоев Олимчон. Акростих на таджикском

Абдукаюм Мамаджанов
БА ХАМСИНФАМ
ОЛИМЧОН ЭРБОЕВ

Одамият аст шиорат доимо,
Лаззати онро ту дидї дар вафо.
Илм омўхтї бо шавќ дар jавоният,
Мисли номат бимон то ба пирият!
Чой дар дили дўстон бошадат имрўз,
Орзуят буд  чунин, гардидаї фирўз.
Накhат ояд аз нишасте  бар димоѓ,
ЭРБОЕВ агар он jост hамчун чароѓ!

                23.04.2017